ØFP Presse
•  Forsiden
•  Filmlisten

De seneste film
•  Sauna Sisterhood
•  Sparta
•  Lost in the night
•  Power Alley
•  Hør lige her!
•  And the king said, what a fantastic machine
•  Stille Liv
•  Et strejf af lykke
•  The Woodcutter Story
•  Rimini

       Se hele filmlisten her >>

Den Magiske Bold (familiefilm)

Den Magiske Bold (familiefilm)

11 år og ingen venner! Netop sådan er det for Sophia, så i stedet bruger hun meget tid på Lossepladsen, hvor hun opdager mærkværdige sager. En dag møder hun en sigøjner, som forærer hende en bold - en magisk bold! Og den bliver hun glad for, for den hjælper hende, da hun finder ud af, at borgmesteren vil lukke lossepladsen. Men bolden kan også være jaloux - især da Sophias nye ven prøver at kysser hende...

---

Filmens omdrejningspunkt er næsten-teenageren Sophia. Hun bor i en trist hollandsk industriby, hendes forældre er skilt, og faren bor nu i sit hjemland Italien, hvor han lever som professional fodboldspiller - tror hun. Sophia mener ikke selv, at hun passer rigtig ind, hvor hun bor, og hun higer efter at flytte ned til sin far i Italien. Den viljestærke Sophia er altså lidt af en drømmer, det eneste sted i byen, hvor hun har det godt, er i den nærliggende losseplads-agtige park, hvor hun mellem metalbunker og træer leger med hunden Mingus. Nogle af hendes skolekammerater hænger også ud i parken, hvor de har dannet en bande - The Beestie Boys - og bygget en masse fede ting, men de gider ikke lege med den asociale Sophia, hverken i parken eller i skolen, hvor de driller de hende.

En morgendag i parken overhører Sophia superskurken Sweetlove, der råber og skriger om nedrivning af parken. Der skal bygges endnu et indkøbscenter på pladsen, så ned med træerne, legeområderne og skidt med at byens børn bruger stedet som legeplads. Sophia er selvfølgelig knust, men heldigvis møder hun en mystisk sigøjner-cirkusartist, der låner hende sin meget underlige bold. Sophia er nemlig overbevist om, at med boldens kræfter kan hun forhindre nedrivningen af parken. The Beestie Boys er da også imponeret af den magiske bold, og sammen begynder ungerne nu at lede efter en måde, hvorpå de kan stoppe nedrivningen. Sweetlove er dog ikke en mand, man skal trodse, og borgmesteren, der står bag det hele, er en lige så gemen bisse, så Sophia og The Beestie Boys kommer på lidt af en opgave, men nu har de jo heldigvis et hemmeligt våben.


Fakta om "Den Magiske Bold (familiefilm)"

Premieredato  :  14/7-2000
Instruktør  :  Danny Deprez
Manuskript  :  Danny Deprez, Jean-Claude Van Rijckeghem
Medvirkende  :  Ernst Löw, Michael Pas, Martje Ceulemans, Rijk De Gooijer
Produkion  :  Michel Houdmont, Wolfram Tichy
Musik  :  Vincent D'Hondt
Klip  :  Jeroen Planting, Neil Skeet, Ludo Troch
År  :  1999
Land  :  Belgien/Holland/Tyskland
Varighed  :  110 min

Pressematerialer på "Den Magiske Bold (familiefilm)"

Der er desværre ingen pressematerialer tilgængelige endnu...

Kontakt og information

For mere information eller bestilling, kontakt os på 86 11 64 44
alle hverdage ml. 9 og 15.
Vi glæder os til at høre fra dig!