ØFP Presse
•  Forsiden
•  Filmlisten

De seneste film
•  Sauna Sisterhood
•  Sparta
•  Lost in the night
•  Power Alley
•  Hør lige her!
•  And the king said, what a fantastic machine
•  Stille Liv
•  Et strejf af lykke
•  The Woodcutter Story
•  Rimini

       Se hele filmlisten her >>

La Nana

La Nana

RESUMÉ
La Nana er historien om Raquel, der har tjent som tjenestepige hos Valdes-familien i 23 år. Som hverken et fuldt medlem af familien eller kun en simpel tjenestepige, svæver hun i en position midt imellem. Da hun føler sig truet af familiens nyansatte tjenestefolk, kaster hun sig ud i en række vanvittige gerninger for at fastholde sin position.
 

HANDLINGSREFERAT
Efter 23 års tro tjeneste hos Valdes-familien føler Raquel sig veletableret i rollen mellem det at være tjenestepige og et medlem af familien. Hendes slet skjulte bitterhed og tiltagende sammenstød med familiens ældste datter, får familien til at tro, at Raquel er overanstrengt og ansætter derfor mere hjælp til husholdningen. Raquel, der føler sig vraget, sætter sig for at sabotere hver eneste nyansattes arbejde ved barnlige narrestreger, for at holde fast på sin uklare plads i familien.
I denne bemærkelsesværdigt skarpe film sætter Sebastian Silva upartisk spørgsmålstegn ved den almindelige sydamerikanske tradition for trældom. I denne dynamiske fortælling er vi vidner til den indre struktur i en velmenende families forhold til deres tjenestepige – uanset deres gode hensigter. Silva bruger sit håndholdte kamera som et forstørrelsesglas, der afslører Raquels skjulte skrøbelighed og hendes rørende udvikling.
Sebastian Silvas nysgerrighed efter at undersøge krydsningen mellem sociale og personlige kræfter resulterer i et smertelig, men samtidigt tilfredstillende, komediedrama, der berører og menneskeliggør et accepteret, tvetydigt system.

OM INSTRUKTØREN
Sebastian Silva er født i Santiago, Chile i 1979, og er en mangefacetteret kunstner indenfor så forskellige retninger som maleri, illustrering og populærmusik.
Efter sin afsluttende eksamen ved en katolsk skole i Santiago, studerede Silva filmkunsten ved Escuela de Cine de Chile i ét år inden han drog til Montreal for at lære animation. Gennem indtægter opnået som skosælger opsatte Silva sin første galleriudstilling med egne illustrationer og skabte bandet CHC, der siden har indspillet tre albums.
Silvas anden illustrationsudstilling medførte kontakter i Hollywood, men efter en frugtesløs periode i Los Angeles genoptog Silva musikken med projekterne Yaia og Los Mono – udgivet i USA og Storbritannien, udstillede sin kunst i New York, og skrev manuskriptet til hvad der skulle blive hans første spillefilm, La Vida me Mata. 
Tilbage i Chile indspillede Silva et soloalbum og instruerede La Vida me Mata, der ved premieren i 2007 blev en kritikersucces og fik flere priser til følge. Efter indspilningen af La Nana bor Silva nu i New York og arbejder på flere manuskripter. 


Fakta om "La Nana"

Premieredato  :  4/12-2009
Instruktør  :  Sebastían Silva
Manuskript  :  Sebastían Silva, Pedro Peirano
Medvirkende  :  Catalina Saavedra, Claudia Celedón, Alejandro Goic, Andrea García-Huidobro, Mariana Loyola, Augustín Silva
Produkion  :  Gregorio González, Issa Guerra, Edgar San Juan, Sebastian Sanchez Amunategui
Fotograf  :  Segio Armstrong
Musik  :  Raul Sotomayor
Klip  :  Danielle Fillios
År  :  2008
Land  :  Chile
Varighed  :  95 min

Pressematerialer på "La Nana"

Pressemeddelelser
  La Nana citater.doc
  LA NANA_presse.doc
Annoncer
  41x20 prem.pdf
  41x20.pdf
  41x30 prem.pdf
  41x30.pdf
  41x50 prem.pdf
  41x50.pdf
  41x70 prem.pdf
  41x70.pdf
  86x100 Information - Lørdagsannonce.pdf
  86x100 prem.pdf
  86x100.pdf
  86x150 politiken - Lørdagsannonce.pdf
  86x150 prem.pdf
  86x150.pdf
  86x50 prem.pdf
  86x50.pdf
  86x75 prem.pdf
  86x75.pdf
  Information 1, 2, 3 dec.pdf
  Information 4. dec.pdf
  La Nana A4.pdf
  La_Nana_web.pdf
  Politiken 2., 3 dec.pdf
  Politiken 4. dec.pdf

Billeder
La Nana1.jpg
La Nana1.jpg
La Nana2.jpg
La Nana2.jpg
La Nana3.jpg
La Nana3.jpg
La Nana4.jpg
La Nana4.jpg
La Nana5.jpg
La Nana5.jpg
La Nana6.jpg
La Nana6.jpg
La Nana7.jpg
La Nana7.jpg
La Nana8.jpg
La Nana8.jpg
La_Nana_web.jpg
La_Nana_web.jpg

Kontakt og information

For mere information eller bestilling, kontakt os på 86 11 64 44
alle hverdage ml. 9 og 15.
Vi glæder os til at høre fra dig!